Hotelli VAAKUNA

Vanajaveden rannalla hotelli Vaakunan uudistuneessa ravintola Le Blasonin salissa. Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa höystettynä TOMAATEILLA ke, pe ja la -iltoina .

hotel_vaakuna
Klikkaa tästä Hotelli Vaakunan ohjelma

toukokuu, 2018

Lajitteluasetukset

Ei tapahtumia

vanajasali5

Vanaja-sali

Verkatehdas on vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu persoonallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka. Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla seisova Verkatehdas on paitsi kulttuurin koti, myös näyttämö erilaisille kokouksille, kongresseille ja tapahtumille. Lisäksi Verkatehdas on luovan alan toimijoiden yhteisö.

Klikkaa tästä Vanaja-salin ohjelma

toukokuu, 2018

Lajitteluasetukset

Ei tapahtumia

Teatterin Päänäyttämö

Teatterisalissa on 350 hengen katsomo. Kookkaassa, mutta silti intiimissä katsomossa näkee ja kuulee hyvin kaikilta paikoilta. Moderni teatteritila on otettu käyttöön 10.9.2010 ja on varustettu korkeatasoisella valo-, ääni-, ja näyttämötekniikalla. Tilassa on kosteuttava sekä jäähdyttävä ilmanvaihto. Kolmannelle tuoliriville on esteetön pääsy liikuntarajoitteisille, lisäksi salissa on iduktiosilmukka.

hameenlinna
Klikkaa tästä Päänäyttämön ohjelma

toukokuu, 2018

Lajitteluasetukset

Ei tapahtumia

3_suisto1

SUISTO-KLUBI

Suisto-klubi on vuoden 2009 alussa perustettu, rento musiikki-baari. Suiston ohjelmistosta voi bongata Suomen kuumimmat UG-bändit kuin jazz- ja folk-klubitkin, rytmimusiikkia unohtamatta! A-Oikeudet ja ilmainen WLAN.

Klikkaa tästä Suisto-klubin ohjelma

toukokuu, 2018

Lajitteluasetukset

Ei tapahtumia